Over Frank's Gym


Op zijn 15e levensjaar begon Frank Pansier met zijn eerste kickboksles in Reek bij Burgt Sports. Na 3 maanden draaide hij zijn eerste wedstrijd en won. ''Als onzekere jongen gaf het winnen van mijn allereerste wedstrijd me zo'n ontzettende boost in zelfvertrouwen dat mijn passie voor sport was geboren.''  Op zijn 17e mocht hij zijn eerste les overnemen. Dit beviel hem zo goed dat zijn droom om een eigen sportschool te beginnen ontstond. De laatste week van november 2015 kregen we het nieuws dat Burgt Sports zou stoppen en het kickboksen en boksen in Reek en Berghem zou ophouden.
We gingen om de tafel zitten en bespraken de mogelijkheden. 
Een week later (12-2015) werd Frank's Gym opgericht in Reek. 


Het ging goed met Frank's Gym en we wilden graag ons lesaanbod uitbreiden. In de gymzaal was dit helaas onmogelijk gezien de volle lesplanning van scholen en andere sportclubs. We gingen opzoek naar een nieuwe locatie. Via Arthur Visschers kwamen we uit bij de runstraat in Schaijk. 1 september 2017 opende wij onze deuren in Schaijk en begon er een nieuw hoofdstuk. De boks- en kickbokslessen werden van elkaar gescheiden om extra kwaliteit te kunnen leveren en grappling werd toegevoegd. Ook werden er bokszaktrainingen toegevoegd zodat er ook getraind kon worden zonder fysiek contact. Naast vechtsport bieden we nu ook kracht- en conditietrainingen aan. Met behulp van o.a. halterstangen en kettlebells stimuleren wij een gezondere levensstijl. 

Als club onderscheidden wij ons door de gezelligheid en de aandacht voor de basisvaardigheden. We stimuleren iedereen zijn of haar grenzen te verleggen en plezier te hebben tijdens het sporten. Wij zijn ervan overtuigd dat het verschil in niveau hem ligt in de kwaliteit van de basisvaardigheden. Want een goed fundament, daar kan je op bouwen!